Novinky a akce e-mailem
Chcete od nás dostávat novinky přímo na svůj e-mail?

Informace o zpracování osobních údajů GPDPR

Úvod Informace Informace GDPR

Souhlas se zpracováním osobních údajů

 

  1. Podpisem tohoto souhlasu uděluji souhlas společnosti UTRAC spol s r.o., IČO: 49551078, DIČ: CZ49551078  se sídlem Praha 4, Na Lysinách 457/20, PSČ 14700 (dále jen „Správce“), aby zpracovávala tyto osobní údaje:

-        jméno a příjmení/ název společnosti

-        IČO

-        DIČ

-        bydliště/sídlo

-        číslo účtu

-        e-mail

-        telefonní číslo

 

  1. Jméno, příjmení, název společnosti, datum narození/IČO, telefonní číslo a e-mail je nutné zpracovat za účelem plnění kupní smlouvy. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu po dobu poskytnutí plnění.
  2. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti:

info@batteryspace.eu

UTRAC spol. s.r.o.

Masarykova 178

41501 Teplice

 

Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

  • Poskytovatelé logistických služeb, účetních služeb, zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  1. Vezměte, prosíme, na vědomí, že máte právo:

-        vzít souhlas kdykoliv zpět,

-        požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,

-        požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,

-        vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,

-        požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,

-        v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

                                              

Copyright 2015 - 2018 © Batteryspace.eu